Talarforum Akademi

talarforum_akademi kurser for forelasare, talare och dig som presenterar

Vill du bli en bättre talare?
Kurser för dig som talar, föreläser eller presenterar.

Oavsett om du är en professionell föreläsare eller håller mindre presentationer har vi kursen för dig.
För att du ska utvecklas på bästa sätt använder vi ett beprövat helhetskoncept. Innehållet blandar praktik och teori med fokus på storytelling, retorik, manus, kroppsspråk, presentationsteknik m.m.

  • Sveriges bästa utbildare och talare lär dig hur du bygger det perfekta talet och når din publik.
  • Få kunskap om dina styrkor och svagheter som talare samt konkreta råd om hur du utvecklar ditt material.
  • Talarforum Akademi lyfter dig till nästa nivå som talare.

Att verkligen nå fram med ditt budskap gör skillnad

Talarforum Akademi - bli en bättre talare

Vill du bli en bättre talare? Kurser för dig som talar, föreläser eller presenterar. Oavsett om du är en professionell förel...

Välkommen med din intresseanmälan till
akademi@talarforum.se eller ring 08-545 535 00

så återkommer vi med mer information.

Tidigare deltagare om Talarforum Akademi - Masterclass

Christina Rickardsson om Masterclass

Alla behöver kompetensutveckling! Jag har länge lovat mig själv att investera i utbildning och utveckling av mig själv men inte tagit mig tid. Jag är så glad att jag äntligen tog mig tid att gå Talarforum Akademi Masterclass, det har gett mig både insikter och verktyg och har utvecklat mig oerhört.
- Christina Rickardsson - Vinnare av Årets talare 2017 - Genombrott

David Ståhlberg om Talarforum akademi

För att bli riktigt bra behöver man få sparring från de som är bäst. Talarforums Masterclass är en unik möjlighet att i en varm och generös miljö få de käftsmällar man behöver för att utvecklas. Personlig och utmanande coaching från Sveriges främsta talarexperter och dessutom i samarbete med grymma klasskamrater.
- David Ståhlberg - nominerad Årets talare 2017 - Genombrott

Hanna Wallersten om Talarforum Akademi

Jag valde att gå Talarforum Akademi för att det är så svårt, för att inte säga omöjligt, att som ensam föreläsare utveckla sitt hantverk. Kursen gav roliga, viktiga, enkla och konkreta verktyg för att lyfta mina föreläsningar till nästa nivå.
- Hanna Wallensten

Peter Siljerud om Talarforum akademi

Trots att jag har arbetat som professionell föreläsare i snart 15 år, tror jag att man ständigt behöver utvecklas. Talarforums utbildning gav nya insikter som jag direkt kunde dra nytta av för vässa mina föredrag ytterligare.
- Peter Siljerud

Camilla Saarinen om Masterclass

Jag valde att gå Talarforum Akademi för att vässa min kompetens som föreläsare. Jag fick med många insikter om små saker jag gör som kan sabotera att mitt budskap når fram och nya perspektiv kring vad äkthet på scen faktiskt innebär.
- Camilla Saarinen - nominerad Årets talare 2017 - Genombrott

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2