Film från Talargalan - ur Felicia Margineanu synvinkel

Felicia Margineanu

Felicia Margineanu är en rutinerad entreprenör, föreläsare och författare. Hon brinner för ungdomsarbete, jämställdhet, sociala medier, socialt entreprenörskap och bevisar gång på gång, att har man viljan – så är inget omöjligt.

Årets stjärnspäckade Talargala på Berns i Stockholm var en succé och vi på Talarforum har tillsammans med er som röstat utsett Årets talare. Vinnare av Årets talare - Kvinna Elaine Eksvärd, Årets talare - Man Robert Karjel, Årets talare - Moderator Titti Schultz, Årets talare - Genombrott Tobias Karlsson. Talarforum delade även ut ett hederspris under kvällen till Fredrik Reinfeldt.

Kvällen inleddes med ett kändistätt mingel bestående av de absoluta topparna bland Sveriges föreläsare och moderatorer. Kvällens konferencier var Sofia Lilja och Mikael Genberg höll en kortare föreläsning innan prisceremonin. Branschpriset Årets talare delades ut för 11:e året i rad och närmre tjugotusen har varit med och röstat fram vinnarna.

Se filmen från Talargalan ur Felicias synvinkel!

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2