Sommargåva – ebok ”Det räcker inte med kärlek”!

Jenny Lexhed

“Det räcker inte med kärlek är emellanåt så utlämnande och smärtsamt konkret att man måste lägga den ifrån sig för att hämta andan.”
 Johanna Saldert, Dagens Industri weekend

För snart tjugo år sedan grundade Jenny och Mikael Lexhed Talarforum. De startade i en liten källarlokal på Tomtebogatan i Vasastan, Stockholm och idag är vi drygt sextio medarbetare med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Verksamheten bygger på det talade ordet - Talarforum har över 8 000 personligheter i sitt nätverk och erbjuder föreläsare, utbildare, moderatorer och underhållare inom vitt skilda områden.

Privat har de även varit med om en annan resa. Några år efter de startade Talarforum föddes deras son. Det visade sig att han har autism - kanske skulle han aldrig lära sig tala? I boken får vi följa familjen, och framförallt Jenny som kastas mellan hopp och förtvivlan. Jakten efter en behandlingsmetod som kan hjälpa Lucas att få ett språk gör henne alltmer desperat och till sist tar historien en ny dramatisk vändning. Jenny drabbas av en utmattningspsykos och blir tvångsintagen på den psykiatriska avdelningen. Här vidtar en annan resa, tillbaka till hennes starka, friska jag, och tillbaka till Lucas som så väl behöver henne.

Boken blev en bästsäljare, översattes till finska, tyska och 2015 ges den ut i USA. Jenny Lexhed har engagerats som föreläsare runt om i Skandinavien. Här kan du se den tv sända konferensen som Hjärnfonden arrangerade på Oscarsteatern.

“Boken Jenny skrivit om sitt autistiska barn och sitt eget sammanbrott är inte bara en berättelse om en utarbetad mamma och en familj i kris. Den handlar också om styrka, och framför allt om vägen tillbaka till ett bra liv. Det är en historia berättad med både galghumor och självironi.” Astrid Johansson, Dagens Nyheter

Ladda ner boken här

Ha en underbar sommar önskar vi på Talarforum!

PS. Vi har öppet hela sommaren. Kontakta oss gärna om du söker föreläsare, moderator eller underhållning!

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2