Kostnadsfria föreläsningar med stora stjärnor i Stockholm, Göteborg och Malmö

På Möten & Events i januari och februari 2013 kommer vi ha kostnadsfria föreläsningar med en rad spännande personligheter.

Malmö 16-17 januari 2013

På Möten & Events Öresund 16 - 17 januari 2013 kommer bland annat Emma Wiklund, Thomas Bodström, Mia Törnblom och Andreas Lundstedt. Programledaren Rickard Olsson är konferencier.

Göteborg 6-7 februari 2013

På Konfex & Events Göteborg 6 - 7 februari 2013 kommer bland annat Henrik Schyffert, Isabelle McAllister och Per Holknekt. Skådespelerskan Mi Ridell är konferencier.

Stockholm 20-21 februari 2013

På Möten & Events Stockholm 20 - 21 februari 2013 kommer bland annat Kristian Luuk, Laila Bagge, Stefan Holm och Anders Lundin. Musikern, programledaren och komikern Nassim Al Fakir är konferencier.

”Möten & Event” är den perfekta inspirationsplatsen för dig som bokar och arrangerar möten, events och affärsresor. Här hittar du nya idéer och lösningar som gör ert företags möten till framtidens möten.

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2