Sommarens roligaste läger för barn 10-13 år, 28/6-1/7 - retorikläger!

Talarforum vill i samarbete med No Limits att barn och ungdomar ska få möjlighet att lära sig retorik och konsten att tala inför publik, så att det förknippas med något roligt och lustfullt. No Limits har därför skapat NO LIMITS CAMPS – retorikläger för barn. Lägret är icke vinstdrivande och avgifterna är satta för att bara täcka kostnaderna. Retoriklägret är roligt, utvecklande och genomförs för tredje sommaren i rad i regi av No Limits. Lägret är på skärdgårdsvackra Väddö utanför Norrtälje i Roslagen.

Barnen får nycklar och verktyg till att:

• stärka sitt självförtroende att tala inför människor
• lära sig lyssna på sig själv och andra
• våga tro på sina idéer
• kunna argumentera för sin sak
• kunna tala övertygande inför en publik

En härlig sommarmiljö

På Väddö finns både lokaler för kursen och övernattning, men även nära till hav och natur. En härlig sommarlovsmiljö med allt som kan önskas. Vi planerar en massa roliga aktiviteter för att göra det här till de roligaste dagarna på hela sommarlovet. Härliga badstränder finns bara fem minuter från stället vi ska vara på.

Anmälan

Talarforums kunder betalar 3.995 :- och får då även boken "koden är knäckt" (värde ca 150 kr) (ordinarie pris 4.195 :- exklusive bok). Besök gärna www.nlcamps.se där du hittar mer information.
Frågor går utmärkt att maila till johan@nlcamps.se eller ringa 070-322 04 32.
Anmälan sker via denna länken. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller, ange i rutan för meddelande "Talarforum".


Se en film om lägret på Youtube

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2