Talarforum i Almedalen

Vi på Talarforum hjälper många arrangörer med seminarier under Almedalsveckan. Kom och träffa oss där!

I år arrangerar vi våra egna aktiviteter på Fornsalen under tisdagen den 2 juli. Vi startar med en utmanande framtidspaning om digitaliseringen, Almedalen, hållbarhet och den svenska modellen 2.0. På scenen Stefan Hyttfors, Årets talare 2012 i kategorin Genombrott. Föreläsningen avslutas med ett reflekterande samtal mellan Stefan Hyttfors och likabehandlingsstrategen Edna Eriksson.

Efter seminariet följer en rad intressanta programpunkter arrangerade av våra samarbetspartners. Vi avslutar genom att bjuda på ett trevligt mingel mellan kl.17:00-19:00.

Varmt välkommen!

Den svenska modellen 2.0

Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors, som blev framröstad till Årets talare 2012 - genombrott, bjuder på en inspirerad framtidsspaning med efterföljande reflektion om digitaliseringen, Almedalen, hållbarhet och Den svenska modellen 2.0.
Föreläsningen hålls 2 juli 10.00-11.30, Fornsalen, Strandgatan 14 i Visby och är öppen för alla.

I den globaliserade ekonomin med dess ständiga krav på effektiviseringar står människan inför det reella ”hotet” att bli utbytt mot maskiner. Paradoxalt nog tvingas konsumenterna bort från konsumtionssamhället. Samtidigt fastnar den ekonomiska debatten i diskussioner om att ”gasa eller bromsa”, om konflikt mellan kapitalism och socialism och om åtgärder för att pressa tillbaka arbetslösheten med ytterligare någon decimal. Diskussionerna borde istället handla om hur vi i Sverige ska hanterar att vi går mot en situation där 60 procent av den arbetsföra befolkningen saknar fast anställning. En verklighet som, redan idag, är en realitet för ungdomarna i Sydeuropa.

I Den svenska modellen 2.0 är den politiska konflikten mellan socialism och kapitalism helt död. Vi använder maskiner för att göra mer med mindre. Vi tar vårt ansvar och visar världen hur vi alla kan bygga upp ett inkluderande folkhem genom att kombinerar en fri marknad med ett generöst välfärdssystem.

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2