Konsten att göra ett program av hög kvalitet

När Talarforum tillsammans med Mercuri Kongress jobbade fram programmet Business & Pleasure var ett antal faktorer klara från start: Kvalitet in i minsta detalj! Varje talare skulle ge ett bestående intryck och bidra till en positiv och pedagogisk situation. Målgruppen består av kompetenta personer med högt ställda förväntningar som behöver mötas och överträffas på flera plan. Kunskapen ska vara relevant och aktuell. Nyttan tydlig. Dagarna ska vara utvecklande, utmanande och inspirerande.

Ingegerd Hedberg, VD, Mercuri Kongress AB:
”Under många år har jag haft den stora glädjen att samarbeta med Talarforum under produktionen av våra utvecklingsdagar Business & Pleasure!
Vi har högt ställda ambitioner, vårt signum är toppkvalitet. Det är helt ovärderligt att ha tillgång till en speaking partner med 110% kompetens i konsten att göra ett program. Oavsett om det gäller att få in det allra ”senaste”, det som ger mest kunskap och utveckling eller är underbart roligt och givande……
Och särskilt när jag får värsta ångesten: Är det här är det absolut bästa vi kan göra 2013? så finns Talarforum där redo att vända på alla stenar en gång till med ett stort varmt skratt, totalt engagemang och förstås, med tillgång till hela Talarforums kunskap, kompetens och erfarenhet”.

Nyfiken på hur det blev? Kanske finns det möjlighet att vara med:
http://www.mercuri-kongress.se/business-pleasure-2013.asp

Var börjar vi någonstans? Svaret är: i analysen. Lösningen är aldrig given innan analysen är på plats. För att möta våra uppdragsgivares behov matchar Talarforum över tusen olika talare årligen. Varje tillfälle kräver att vi är lyhörda för nyanser i de centrala budskapen, att vi vet vilka som kan vad och vad de tillför. Det är därför vi bara rekommenderar de skickligaste talarna i varje ämne. Genom att matcha vår analys med konkreta förslag på kunniga personer och intressanta perspektiv skräddarsyr vi ett program för ändamålet åt er.

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2