Talarforum på plats under Almedalsveckan

Under Almedalsveckan träffas Sveriges beslutsfattare för att samtala och ta del av all den information företagare och organisationer vill nå ut med. Hundratals intressanta diskussionsseminarier och spännande föreläsningar kommer att kämpa om uppmärksamheten. Talarforum kommer att vara på plats hela veckan för att dels hjälpa våra föreläsare och moderatorer och dels för att rapportera det viktigaste på Talarforums sociala medier och vår hemsida.
Vi har frågat Patrick Westerlund, som kommer vara Talarforums representant i Almedalen, om vad han har för förväntningar på Almedalsveckan.


Vad ska Talarforum göra under Almedalsveckan?
– Vi kommer vara på plats under veckan dels för att hjälpa våra kunder, föreläsare och moderatorer och för att ta del av budskap och event på plats. Göra en trendspaning och rapportera det vi tror är viktigt för branschen och våra kunder.


Vad har du för förväntningar på veckan?
– Jag hoppas kunna ta del av flera aktuella seminarier och möten i år och få med mig en komplett bild av Almedalsveckans fokus och vad Sverige vill kommunicera just nu.

Hur kan Talarforum hjälpa de som har event under Almedalen?
– Vi kan hjälpa till med att ta fram lämpliga föreläsare, moderatorer eller debattörer till redan planerade event. Vi kommer även hjälpa till på plats i Visby under veckan med ombokningar och sista-minuten arrangemang.

Har du några tips om någonting man bör tänka extra mycket på under Almedalen ?
– Planera dagen väl, ha en tydlig bild av vad man vill få ut av dagen. Gör ett schema där det även finns dubbla evenemang om det visar sig att du av någon anledning vill uppsöka alternativ. Ha en sund inställning till nätverkandet och njut av Visby!

Har du några event som du ser fram emot extra mycket?
– Det finns en mängd event på temat ”digitalisering och transformationen” som jag ser fram mot, tex. de som Hej Digitalt! arrangerar.

Följ oss på sociala medier under #talarforum
Har du tips, frågor eller av någon annan anledning kontakta Talarforum på Almedalen gör du det snabbast via Facebook, almedalen@talarforum.se eller ring 0730-31 10 53

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2