Vi flyttar till Almedalen

Vi finns på plats i Home of Active Meeting, St. Hansgatan 18 under hela veckan 3-9 juli.

Konkurrensen för att göra sin röst hörd på årets mest talrika vecka är stenhård. Vi på Talarforum har många års erfarenhet av att göra innehållet i möten konkurrenskraftigt och se till att budskapet når fram. Vi är på plats hela veckan för att hjälpa våra kunder, föreläsare, moderatorer och för att ta del av seminarier på plats. Vi kommer även göra trendspaningar och rapportera det vi tror är viktigt för branschen och våra kunder.

På årets mest talrika vecka är röstvård viktigare än någonsin. Kom och öva med oss!

Boka in veckans kanske viktigaste seminarier

Måndag 3 juli kl. 12.00-13.00, Home of Active Meetings, St. Hansgatan 18.
Onsdag 5 juli kl. 8.30-9.30, Home of Active Meetings, St. hansgatan 18.

För att rösten ska hålla hela veckan har vi anordnat föreläsningar och workshops om rösten – hur underhåller vi vårt viktigaste arbetsredskap? Jenny Åkerman är utbildad röstpedagog och kommer att dela med sig av kunskap och övningar för att få en hållbar arbetsmiljö för rösten. Läs mer om seminarierna.

Vi finns på plats i Home of Active Meeting St Hansvägen 18 under hela veckan 3-9 juli  Konkurrensen för att göra sin röst hörd på årets mest talrika vecka är stenhård Vi på Talarforum har många års erfarenhet av att göra innehållet i möten konkurrenskraft

Möten med konkurrenskraftigt innehåll

Home of Active Meetings är ett samarbete mellan Green Hat People, Svenska Möten och oss på Talarforum där vi skapar en mötesplats för att lyfta vikten av att mötas och skapa relevant innehåll i alla typer av möten. Att budskapet förmedlas på rätt sätt och att innehållet är rätt! Tillsammans bidrar vi till att skapa möten och konferenser i världsklass vilket är en del i arbetet att skapa framgångsrika företag i Sverige.

Talarforums talarakut

Vi finns på plats tillsammans med många av våra föreläsare, moderatorer och konferencierer för att snabbt och smidigt kunna lösa innehållsproblem åt er. Behöver ni extra innehåll till ert event, en moderator, konferencier eller föreläsare så hjälper vi er! Kom förbi Home of Active Meetings, S:t Hansgatan 18, maila; info@talarforum.se, ring: 08-545 535 00 eller chatta med oss på vår hemsida så ser vi till att ert budskap når fram.

Kom gärna förbi och säg hej, prata med oss om hur vi kan hjälpa er, mingla, träffa några av våra föreläsare och ta en kaffe. Välkomna!

karta_almedalen_talarforum_hose_of_active_meetings

Läs artikeln om hur vi underhåller vårt viktigaste arbetsredskap - rösten!

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2