Jobba på Talarforum?

Rådgivande innesäljare med stora möjligheter att utveckla ett framgångsrikt nätverk och karriär sökes

Vill du jobba på en utvecklande arbetsplats där du utmanar dig själv samtidigt som du har roligt och uppdateras inom aktuella ämnen? Då är Talarforum företaget för dig. Vi söker en innesäljare till vårt huvudkontor i Stockholm.

Vi söker dig som är driven och vill göra skillnad och bidra till företags utveckling och välmående. Du är en person som ser till att saker blir gjorda, tycker om att lära dig nya saker och sätter alltid kunden i fokus. Du är i början av din karriär, kanske nyutexaminerad från högskola eller har några års arbetslivserfarenhet inom försäljning.

I din roll kommer du att identifiera affärsmöjligheter hos nya potentiella kunder, analysera och matcha deras behov mot rätt kompetens och skapa lösningar efter situationen. Ett utmanande arbete med varierande arbetsbörda men som samtidigt är kreativt och kul! Kontakten med kund sker i vår chatt på hemsidan, via telefon, mejl och kampanjverktyg. Ditt resultat kommer att mätas i aktivitet, kundnöjdhet och försäljning.

Du ges stora utvecklingsmöjligheter och kommer att lära dig sälj i en spännande bransch där du har stora möjligheter att bygga nätverk och karriär.

Läs mer om tjänsten och ansök på vår hemsida

Tror du att detta kan vara utmaningen för dig eller känner du någon som skulle passa? Tipsa gärna vänner och bekanta. Välkommen med din ansökan!

gemensam kontorsbild Talarforum växer söker ny medarbetare

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2