Talarforum Akademi – Masterclass – Intensivutbildning

Gensvaret har varit enormt och återkopplingen oerhört positiv. Talarforum Akademi Masterclass blev fullbokad på bara några dagar.

Vi lanserar nu Talarforum Akademi – Masterclass - intensivutbildning.
En heltäckande utbildning för föreläsare som under två intensiva heldagar behandlar allt från presentationsteknik och storytelling till kroppsspråk, röst och scennärvaro. Allt för att föreläsare ska nå sin fulla potential.

Vi har två olika upplägg av masterclassutbildningen men med samma innehåll. Anledningen till att vi har valt att starta en intensivutbildning är för att möta efterfrågan från föreläsare som primärt inte bor i Stockholm. Säger Klaus Carlander, ansvarig för Talarforum Akademi.

Det är många föreläsare som inte bor i närområdet och har påpekat att de har svårt att ta sig till Stockholm för flera olika kurstillfällen. Vi har därför valt att komplettera med en intensivutbildning. Undervisning sker under två heldagar för att underlätta för föreläsare som har svårt att få ihop det med datum och resor eller kanske bara föredrar en intensivutbildning. Säger Eva Rosenfeld, ansvarig för Talarforum Akademi.

För kontakt eller frågor är du alltid välkommen att vända dig till oss: akademi@talarforum.se,
klaus.carlander@talarforum.se, 08-54553508
eva.rosenfeld@talarforum.se, 08-54653531

Läs mer eller anmäla dig till utbildningen klicka här.

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2