Här är årets jury för Talarforum Talang

Årets framstående jury i Talarforum Talang är – Lisa Ekström, Tobias Karlsson, Per Holknekt, Ami Hemviken, Anders Lundin och Elaine Eksvärd.

De är några av Sveriges absolut främsta föreläsare med lång och bred erfarenhet av att föreläsa och nå ut till olika typer av åhörare. De är både uppskattade och efterfrågade av kunder från alla branscher.

På finalen av Talarforum talang den 21 och 22 februari 2018 finns de på plats på Kistamässan för att bedöma finalisterna. De kommer att dela med sig av råd och konstruktiv kritik tillsammans med Talarforums senior talent director Fredrik Sjöholm.

Vi är otroligt glada och tacksamma att några av Sveriges främsta föreläsare är med och bidrar till att utveckla branschen. Att de hjälper till i jakten på att hitta nya talanger med nya infallsvinklar och erfarenheter känns väldigt spännande och roligt. Säger Joakim Hibell, projektledare Talarforum Talang.

Här kan du läsa mer om tävlingen och ansöka.

Årets framstående jury på Talarforum Talang

Talarforum söker ständigt efter nya talanger och för att alla ska få möjligheten att visa sina föreläsartalanger har vi valt att starta Talarforum Talang. Vi har flyttat ut våra auditions från kontoret till en större scen. Nu kan alla ni som drömt om att börja föreläsa och sprida er kunskap ta chansen och ansöka.

Vi har pratat med Lisa Ekström om varför hon valt att sitta i juryn och varför hon tycker att Talarforum Talang är viktigt.

Varför har du valt att tacka ja till att sitta i juryn?
Jag tycker detta är ett fantastiskt initiativ och jag är gärna med att bidrar till att det finns fler duktiga föreläsare som kan hjälpa alla kunder där ute! Sen älskar jag själv att lära - och jag bara vet att nya talanger har massor att lära mig.

Varför tycker du att Talarforum Talang är en viktig satsning?
Samhällsutvecklingen går så fort och vi behöver vara mottagliga för nya perspektiv hela tiden - det är viktigt för kunderna och minst lika viktigt för mig som verkar i branschen.
Det ska bli riktigt roligt att få vara en del av detta - jag ser med spänning fram emot februari.

Tips till alla som ska söka

Tips till alla som ska söka till Talarforum Talang från Lisa.
Stick ut! Men var alltid genuin och dig själv!
Byt perspektiv - ta reda på vem som ska lyssna på dig och lista ut hur du då ska framför ditt budskap så att det når din publik!

Du kommer även att agera mentor åt vinnaren
Ja, som en extra bonus vill jag ge vinnaren tre mentorstillfällen. Jag tänker att jag, som varit i branschen ett tag, kan bidra med tips, råd och idéer - och kanske en del kontakter.

Läs mer om jurymedlemmarna - Elaine Eksvärd - Tobias Karlsson - Per Holknekt - Lisa Ekström - Anders Lundin - Ami Hemviken

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2