Vår julgåva till Friends

Friends utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet för att stoppa mobbning och diskriminering.

Som en del i vårt arbete att sprida kunskap och förändringar i samhället har vi i år valt att skänka pengar och stödja Friends. Friends och Talarforum står båda för att sprida kunskap och utbildning för att skapa förändring i samhället. Friends är en icke-vinstdrivande organisation som arbetar långsiktigt mot mobbning och diskriminering genom utbildning, rådgivning och opinionsbildning till både skolor och idrottsföreningar i hela landet, det är något vi står bakom och stödjer.

Friends och Talarforum står båda för att sprida kunskap och utbildning för att skapa förändring i samhället.

Systematiska övergrepp, hot och trakasserier är vardag för de barn som utsätts för mobbning. Allt för ofta får de dessutom uppleva att vuxna förminskar deras upplevelser genom att till exempel kalla misshandel och kränkningar för ”puttar” eller ”ret”.
Det är dags att vi vuxna slutar förminska barns upplevelser och känslor.

Vi tar mobbning på allvar och därför har vi i år skänkt vår julgåva till Friends.

Läs mer om Friends och deras viktiga arbete på deras hemsida.

Friends

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2