Moderatorsakuten i Almedalen

Har du bokat moderator till Almedalen än? Vi har hela listan på vilka moderatorer och föreläsare som finns på plats samt har resa och boende betalt. Vi hjälper er att hitta rätt person för just ert evenemang.

I år kommer vi även att finnas på plats i Almedalen med moderatorsakuten! Det är för att kunna ge ännu bättre och snabbare service till våra kunder. Har din moderator fått förhinder, blivit sjuk eller vill du bara anordna ett evenemang i sista sekunden? Hör av dig till oss, vi är på plats och vet vilka moderatorer som finns tillgängliga i Almedalen. Du träffar oss på Strandgatan 1 i Visby.

Ring oss på 08-545 535 00, maila till almedalen@talarforum.se eller chatta med våra rådgivare på vår hemsida www.talarforum.se.

Moderatorakuten - Talarforum i Almedalen

Några av alla kunniga moderatorerna på plats:

Alexandra Pascalidou

Alexandra Pascalidou är en välkänd mediepersonlighet och journalist som kämpar för mänskliga rättigheter. Hon syns och hörs i TV och radio och är även moderator, författare, konferencier och uppskattad föreläsare.

Andreas Ekström

Andreas Ekström arbetar som journalist på Sydsvenskan och har nått en internationell publik med sina föreläsningar om digitalisering i framtiden och omvärlden.

Julia Bendelin

Julia Bendelin är en mycket erfaren moderator och konferencier. Hennes gotländska dialekt, humor, engagemang och energin i de event hon leder är hennes kännetecken.

Nisha Besara

Nisha Besara är en kunnig statsvetare och efterfrågad moderator, som ständigt får toppresultat i utvärderingar. Hennes breda erfarenheter, från olika sektorer i samhället, slår igenom när hon leder samtal.

Fredrik Berling

Fredrik Berling har bland annat varit programledare i TV men ägnar sig numera till största delen åt att vara moderator och konferencier.

Kunniga moderatorer i Almedalen

Hör av dig eller kom förbi så hjälper vi dig hitta rätt moderator.

Vi finns på Strandgatan 1 i Visby under hela Almedalsveckan.

För dig som kund är det en tidskrävande beslutsprocess att ta in extern kompetens. Därför kan vi med vår kunskap och erfarenhet effektivisera din planering från idé till genomförande. Då det finns ett stort utbud på marknaden vågar vi råda och avråda dig vid ditt val av talare. I ditt samarbete med oss hittar vi rätt kompetens och personlighet för ditt evenemang. Med rätt externa röst kan både människor och arbetsplatser utvecklas samtidigt som det ger nya perspektiv och ny kunskap. Vid varje tillfälle anpassar föreläsarna sina upplägg utifrån ert sammanhang.

Talarforum i Almedalen 2018

Talarforum kommer att vara i Almedalen, besök oss på Strandgatan 1. Vill ni boka konferencier, moderator eller föreläsare hjä...

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2