Aude Asklöv

Aude Asklöv

Workshop – Gör din egen parfym

Olfactive designer med en backgrund inom logopedi och kommunikation, Aude Asklöv är fransyskan som öppnar doftvärlden och väcker individers kreativitet.

Med sin konstnärsbakgrund hon inspirerar grupper till kreativt skapande genom att få lära sig om doftkommunikation, doftkonstruktion och testa på att skapa sin egen parfym. En upptäcktsresa inom doftvärlden och parfymörens konst. Ni lär er om fragrance wardrobe, doftpyramiden, doftkategorierna och dofters koncentration. Vi väcker alla sinne genom en doftprovning av blommor, kryddor och andra underbara råvaror.

Workshop – En initiation till parfym och doftvärlden
Denna workshop öppnar dörrarna till världen av parfymskapande. Du som deltagare lär dig först grunderna inom parfymkomposition för att sedan få botanisera igenom kvalitetsråvaror och slutligen skapa din egen skräddarsydda doft! Under hela processen får du guidning av en fransk doftdesigner.

Du blandar din egen parfym som en professionell parfymör genom att välja ur ett doftbibliotek innehållande noggrant utvalda ingredienser. Välj mellan naturliga råvaror såsom bergamott och cederträ eller syntetiska molekyler såsom Hedione och Iso E Super. Du får lära dig att använda olika tekniker men framförallt utforska din egen kreativitet.

Du kommer att dokumentera ditt recept och blanda råvarorna för att sedan kunna ta hem en 8 ml flaska innehållande din alldeles egna unika doft med ditt utvalda namn på etiketten! En unik, kreativ och väldigt spännande upplevelse. Workshoppen kan skräddarsys efter grupper och individers önskemål.

"Aude öppnar dörren för en härlig upplevelse i dofternas tecken - med gedigen kunskap och storytelling kring dofterna tar Aude deltagarna på en reflekterande resa enligt en kreativ arbetsmodell som genererar en unik personlig doft helt och hållet sprungen ur en själv. Det är häftigt och en underbar upplevelse i både den lilla och större gruppen och en mycket uppskattad present eller reward för teamet! " Sara Svedjedal

Pressbilder

Aude Asklöv

Aude Asklöv

Parfymör

Aktivitetsledare

Utbildande processledare

Underhållning

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2