Caroline Ravn

Caroline är mycket charmig och fantastiskt duktig! En perfekt underhållning som fungerar för alla åldrar och kulturer.

En fräck konferencier och mingelmästare

Caroline Ravn

Ett magiskt liv

Caroline Ravn är trollkonstnären som tagit världen med storm. Med ett flertal utmärkelser och utsålda teatrar i bl.a. Amsterdam, Oslo och New York i bagaget är hon trygg på scen och tar sig an sin publik med charm, humor och elegans.

Caroline Ravn har älskat trolleri ända sedan hon som litet barn lärde sig att trolla av sin farfar. Det dröjde innan hon kom på att man faktiskt kan ägna sig åt trolleri på heltid, men har sedan den dagen det hände inte sett tillbaka. Anlita Caroline Ravn, prisbelönt trollkonstnär, för att ge din tillställning en magisk touch. En mix av magi, tankeläsning, hög fart och mycket humor.

Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad i landet utan bokas flitigt runt om i hela världen. Caroline Ravn kombinerar effektivt humor och klassisk entertainment med häpnadsväckande trolleritrick. En oslagbar kombination för att väcka intresse och underhålla människor på fester, event eller andra slags tillställningar.

Caroline Ravn är en mycket rutinerad konferencier. Caroline Ravn är den enda kvinnliga magikern i Skandinavien som kombinerar konferenciersuppdrag med magiska inslag. En oslagbar kombination som gör att ert event aldrig tappar farten.

Konferencier eller mingelmästare
En trollkarl bryter enkelt isen; får folk att prata, le och ha roligt tillsammans. Visst vore det bra att ha en sådan person med sig på mässan, personalfesten eller AW-minglet? Med hjälp av sin unika kombination av humor, improvisationsförmåga och trolleri fångar hon snabbt era gästers intresse och ömsom roar ömsom förundrar dem. Bland annat kan ni anlita Caroline som mingel- och scenunderhållning, konferencier, inspiratör och mässunderhållare.

Scenshow
Carolines show är så mycket mer än en klassisk magishow - den är rolig, interaktiv, kvick och har träffsäker humor. Hon har en förmåga att trollbinda publiken och få åhörarna att brista ut i skratt. Caroline Ravn uppträder med sin show på alla typer av evenemang, både på svenska och engelska.

Konferencier
Vad är väl viktigare än en riktigt engagerande konferencier? Det kan göra hela skillnaden för ert event. Låter ni Caroline axla rollen som konferencier är ni garanterade såväl skratt som fantastiskt trolleri.

Magi i minglet
Letar ni underhållning till minglet, fördrinken eller när gästerna väntar på maten? Caroline Ravn underhåller på nära håll, där du och trolleriet är i fokus. Vill ni krydda ert event med fingerfärdighet, trolleri och humor, på riktigt nära avstånd? Låt Caroline trolla med gummiband, kortlekar och sedlar för att fylla rummet med en känsla av nyfikenhet och förundran. Ett magiskt upplägg är att Caroline Ravn i början av kvällen för att sedan runda av lite senare med sin scenshow – kvällen blir magisk, i dubbel bemärkelse.

Caroline Ravn har även en internationellt prisbelönt kortlek på marknaden som just nu finns i sex olika varianter och har sålts i många tusentals exemplar. Den har vunnit priser som "Worlds Best Deck for Magic 2017" och "World's Best Deck for Poker Play 2017". Caroline har tidigare vunnit två SM-silver i trolleri, ett NM-silver i salongstrolleri och har utsetts till årets inspiratör.

Sagt om Caroline;

"Caroline är mycket charmig och fantastiskt duktig! En perfekt underhållning som fungerar för alla åldrar och kulturer. Hennes perfekta engelska gör det möjligt att underhålla även utländska gäster. Hon får mina varmaste rekommendationer och högsta betyg som underhållare på företagsevent." - Anneli Bell, VD på Erwin Müller Group Scandinavia VB.

Video

Pressbilder

Caroline Ravn

Caroline Ravn

Illusionist

Underhållning

Roliga konferencierer

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2