Concept & Content

Vi strävar efter att skapa innehåll som attraherar och ger avtryck. Vi utvecklar innehållsstrategier för dina evenemang som kan hjälpa att skapa värde till dina kunder som gör att de kommer tillbaka.

Talarforum identifierar projektets olika delar och de behov som finns för att få ut förväntad effekt av projektet. Vi identifierar eventuella problemställningar som kan uppstå i hanteringen av internationella eller mer namnkunniga talare och färdigställer en projektplan för genomförandet.

Vi håller i genomförandet när det gäller logistiken, specifika arrangemang i fråga om säkerhet, intervjuer, programinnehåll, presshantering osv. Talarforum deltar vid evenemanget, för att underlätta för kund och ytterligare garantera kvalitet och genomförande.

Talarforum gör alltid en noggrann uppföljning och utvärdering av evenemanget. Detta är en viktig del för både kund och talare - och för oss, så att vi ständigt kan utveckla och förfina våra verktyg!

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2