David Ståhlberg

Att Leda och organisera i accelererande förändring

David Ståhlberg är digital rådgivare, författare och tidigare chef på Google.
Han var nominerad till Årets talare - Genombrott 2017.

David Ståhlberg har en bred bakgrund på affärssidan, från marknad, sälj, HR och som affärsområdeschef - från startup till storbolag. David är personlig mentor och rådgivare åt allt från unga entreprenörer till tunga näringslivsprofiler. Han har suttit i ledningen för Google i Sverige och i Nordic Lead Team på Procter & Gamble. I höstas släppte David tillsammans med Johan Eriksson en ny bok om digitalisering (Ekerlids förlag). Han är också partner och programledare på IHM för programmet Digital Business Transformation.

David hjälper ledare på alla nivåer att förstå vad en accelererande förändringstakt innebär för människan, chefskapet och affären.

Med djupa insikter från näringslivet och med en inspirerande ärlighet kring vad digitaliseringen kan innebära öppnar David upp en personlig diskussion kring förändring, ledarskap och teknologi.

Från sitt breda nätverk av ledningsgrupper, forskare och globala tankeledare har David ständigt nya perspektiv och pulsen på de senaste trenderna. Men framförallt kommer han med verktyg och energi för att med enkla grepp vända vår komplexa värld av förändring till handling. Från globala trender och drivkrafter rör vi oss snabbt ner till vardagliga exempel, ett uppriktigt ledarskap och en tydlig affärslogik.

Känner du de bästa i världen i din bransch? Vet du när varje steg i ditt företags värdekedja kommer transformeras av ny innovation? Vet du vad du kommer lära dig nästa vecka? Hur svarar du när medarbetare och kollegor frågar dig om råd?

David är en talare som inspirerar och värmer, som med humor och en ovanlig förmåga att förenkla hjälper dig och din organisation att få saker att hända.

Exempel på föreläsningar:
• Digital made Simple - Energi och tydliga steg för att fortsätta din och ditt företags digitala omvandling.
• Att Leda och Organisera för Förändring - Viktiga grundprinciper för Digital Transformation.
• En Framtid Värd att Leva i - Om innovation i samhällskroppen och nya möjligheter att skapa värde för oss som medborgare.
• Marketing goes Digital - Maximera din affär med strategier för omnikanalarbete, intentbaserad kommunikation och nya partnerskap.
• Det Digitala Ledarskapet, finns det? - Om hur ledarskapet ser ut och behövs för att frigöra potentialen i er organisation.

Dessa föreläsningar riktar sig mot alla i din organisation, från ledningsgrupp/styrelse till olika arbetsteam. Samtliga ämnen kan skräddarsys och fungera som föreläsningar eller workshops, för 5 personer eller 500 personer, 30 minuter eller en dag. Alla föreläsningar och seminarier kan göras på både svenska och engelska.

Video

Pressbilder

David Ståhlberg

Liknande profiler

Omvärld

Medarbetare & Team