Eric Thyrell
Fotograf: Leena Koskela

Eric Thyrell

Hitta din inre glöd och modet att förändra

Det ska vara kul att lyssna på en föreläsning, en upplevelse, men samtidigt ge konkreta verktyg som deltagarna kan applicera direkt efter föreläsningen.

Eric Thyrell var nominerad till Årets talare - Man 2019. Han är en föreläsare som stått på scen sedan barnsben och inte lämnar någon i publiken oberörd. Med stor entusiasm, energi och humor har han inspirerat och utbildat tusentals personer i Sverige, Norge och Danmark inom bla följande ämnen: förändring, att tänka nytt, samarbete, arbetsglädje, konflikthantering, bemötande, försäljning, kommunikation, attityder och hur vi hanterar utmaningar. Med över hundra uppdrag per år, gör det honom till en av Sveriges mest anlitade föreläsare.

I den långa raden av företag han utbildat och föreläst för finns bland annat, Ernst & Young, Nordea, IBM, Svensk Fastighetsförmedling, Fastighetsbyrån, Microsoft, Handelsbanken, Danske Bank, Swedbank, Stureplansgruppen, Logica, Bonniers Förlag, Polisen, Försvarsmakten och Tech Data. Erics breda och långa yrkeserfarenhet inom olika branscher sätter sina spår i hans föreläsningar och det levereras många roliga historier och övningar som man lätt tar till sig av. Hans erfarenhet gör också att han lätt kan skräddarsy och anpassa föreläsningarna efter kundens behov.

Sagt om Eric;

"Vi är mycket nöjda med Erics föreläsning - en mycket inspirerande energikick!" - Marie Lenstam, Vice regionchef Nordea

"Eric var riktigt bra! Ett seriöst budskap framfört med ett lagom avvägt artisteri." - Lars Träff, Styrelseordförande Ernst & Young

Video

Pressbilder

Artiklar

Eric Thyrell

Eric Thyrell

Inspiratör

Medarbetare & Team

Målsättning

Utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2