Coach

Gunnar Söderström

Våga vara så bra du kan - just där, just då

Ta kommandot i arbets- och privatlivet genom att utnyttja den enorma kraftresurs som finns i dig. Den kraft som bor inom oss är ofta så mycket större än vi förstår. Tänk om just DU kunde plocka fram den kraften och energin vid precis rätt tidpunkt.

Föreläsningarna är alltid väldigt inspirerande. Ämnena varierar från omstruktureringar på jobbet för anställda och hur man bäst skapar en ny vinnande känsla och hanterar nya utmaningar till hur du kommer igång med din friskvård, hur fettförbränning fungerar eller hur du aldrig mera behöver få ont i ryggen.

Med sin medryckande energi, berättarglädje och värme tar Gunnar Söderström med dig på en mycket inspirerande resa. På ett pedagogiskt, lättillgängligt och härligt engagerat sätt berättar Gunnar vad du är kapabel till genom enkla, men starka mentala tekniker.

Gunnars föreläsning är rolig, lättlyssnad och lämnar dig med en energifylld känsla av att "jag kan visst" och "nu kör vi"! Modern forskning varvas med underbara exempel från vanliga arbetsplatser, där igenkänningsfaktorn är hög. Signifikant för föreläsningen är att den till stor del bygger på berättelser och metaforer. De pendlar alltid mellan humor och allvar.

Gunnar Söderström är ansvarig för fysträningen för samtliga domare i allsvenskan. Som Swedish fitness coach ingår utbildningar och uppdrag åt FIFA, bl.a. under fotbolls-VM i Brasilien 2014.

Gunnar är utbildad naprapat, personlig tränare och kostrådgivare. 1999 – 2012 tillhörde han Sverigeeliten i triathlon.

Han har varje år löp- och skidträningar för hundratals deltagare samt spinning- och fyspass på Form träning och hälsa. Han har stor erfarenhet av att arrangera löplopp. Gunnar är en av Sveriges bästa speakers inom löpning och triathlon med erfarenhet från bl.a. SM och VM i triathlon. I TV-programmet Vardagspuls medverkade han som löpspecialiste inför Lidingöloppet.

Pressbilder

Gunnar Söderström

Liknande profiler

Målsättning

Målsättning

Inspirerande föreläsare