Jon Eklöf

Hacking the Mind – Ledarskap, förhandling och kommunikation

Jon är en regelbundet anlitad och uppskattad föreläsare - såväl nationellt som internationellt. Han föreläser om förhandling, ledarskap och kommunikation - med särskilt fokus på hur hjärnan påverkar vårt beteende.

Jon Eklöf har en bakgrund som jurist och förhandlare. Efter ett par år som marknadschef inom ett multinationellt företag leder han idag arbetet med digitaliseringsfrågor och AI inom högteknologisk tillverkningsindustri.

Företag och organisationer tvingas idag att anpassa sig till nya samhällsförhållanden och ny teknik. Förändringen går snabbare än någonsin. Det här ställer nya krav, både på ledare och medarbetare. Tyvärr går inte utvecklingen av vår kropp och vår hjärna lika fort. Där är vi istället hänvisade till ett instrument som utvecklats under miljontals år och som inte har förändrats nämnvärt under de senaste 300 000 åren.

Hur ska vi använda de verktyg som vi bär med oss för att på bästa sätt kunna samarbeta och anpassa oss till nya förhållanden? Hur ska vi kommunicera för att vinna andras förtroende?

Jon Eklöf kombinerar sin erfarenhet som förhandlare och jurist med den senaste forskningen inom neuropsykologi och evolutionsbiologi. Genom sin utmanande föreläsningsstil tvingar han dig att bli närvarande, att stanna upp och tänka till. Han får genom sin snabbhet och ocensurerade direkthet fram det som är viktigt. Jon har vad som verkar vara ett absolut gehör för att hitta till kärnan och leda dig till insikt.

Exempel på föreläsningar:
• Hjärnan och kommunikation
• Förhandling
• Ledarskap och team

Pressbilder

Jon Eklöf

Föreläsare inom Storytelling

Hjärnan

Inspirerande processledare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });