Karin Stenmar

Drivit textilföretag i Sri Lanka och talar om hållbar utveckling

Karin Stenmar vill med sina föreläsningar entusiasmera människor att deltaga i handeln över gränserna och att förstå att socialt ansvar innebär att göra saker, inte bara att tala om det.

Karin Stenmar

Prisad fd social entreprenör som talar om hållbar utveckling utifrån ett näringslivsperspektiv.

Karin Stenmar vill med sina föreläsningar entusiasmera människor att ta ansvar och visa på goda exempel där hållbar utveckling driver affären.

Karin Stenmar är en av grundarna till DEM Collective, ett företag där goda arbetsförhållanden, vettig lön och ekologiskt hållbara material är grundstenar. "The DEM Collective story" – en berättelse om hållbarhet i alla led, från bomullsfält till färdigt plagg. Efter 10 år som egenföretagare gick hon över till Nudie Jeans som CSR chef.

Idag är hon verksam inom försäkringsbranschen som miljö- och klimatchef på Folksam.

Karin föreläser och driver en diskussion om hållbar utveckling och CSR – begrepp som står för ett genomgående sätt att tänka kring samhälle, människa, miljö/klimat och ekonomi, och hon talar om Transparens – ett nyckelbegrepp för att nå nya marknader och kommande generationer.

Karin Stenmar vill med sitt arbete entusiasmera och skapa förutsättningar för hållbar utveckling i praktiken. Hon menar att hållbarhet och CSR aldrig kan bli lönsamt om det bara rör sig om vackra ord på ett papper. Man måste göra något också.

Pressbilder

Karin Stenmar

Kundvård

Kända artister

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });