Kristina Lindhe

Lexington-sagan

Grundaren av Lexington, inredningsföretaget med inredning inspirerad av New England-stilen.

Kristina Lindhe inledde sitt segertåg över världen med Lexington 1997. Stilen är sprungen ur den amerikanska östkuststilen, från det område som kallas New England.

Kristina Lindhes bolag finns idag på drygt 20 marknader och hon och har hela världen som arbetsfält. Bolaget har bland annat inlett samarbete med flera e-handlare, från stora internationella aktörer som Zola och Amazon,uk till skandinaviska aktörer som Boozt.com. Kristina Lindhe hoppas att kombinationen av bolagets unika profil och samarbete med e-handelsbolag ska fortsatt bygga varumärket starkt i den digitala transformationen som sker i handeln idag.

Som före detta högstadielärare har mottot "Klarar du 30 stycken 14-åringar klarar du det mesta" banat väg för Lexington-sagan. Kristina delar med sig av sin personliga resa och de erfarenheter som entreprenör hon gjort på vägen.

Med utgångspunkt från sin resa med Lexington ger Kristina konkreta exempel och anpassar föreläsningen så att det blir relevant för målgruppen. Kristina är en mycket uppskattat föreläsare i näringslivet. Hon är generös och naturlig på scen och delar med sig av sina erfarenheter.

Lyssna på Kristina Lindhe

Lexington-sagan - Welcome to my world! Welcome to my dream!

Vill du bli inbjuden?

Information

Vilka slags möten engagerar du talare till?

Tack för din anmälan.

Vad roligt att du är intresserad av föreläsningen. Cirka en vecka innan föreläsningen hör vi av oss för att bekräfta din plats. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Pressbilder

Liknande profiler

Ledarskap

Företagsledare som föreläser

Entreprenörskap