Vem platsar i laget Sverige?

Talarforum expanderar

Efterfrågan på Talarforums tjänster har ökat kraftigt under en längre period vilket har bidragit till en expansion av företaget. Nyligen anställde Talarforum fyra nya säljare och en marknadskoordinator till marknadsavdelningen för att kunna möta den ökade efterfrågan.

En snabbt föränderlig värld tros vara en bidragande faktor till den ökade efterfrågan på föreläsningar i näringslivet. ”Föreläsningar speglar vad som händer i samhället och vi ser ett ökat intresse för bland annat digitalisering, mångfald, inspiration och kommunikation. Även faktiska verktyg för att människor och organisationer ska kunna följa med i förändringar som sker runt omkring oss efterfrågas allt mer” Säger Fredrik Sjöholm, Talaransvarig på Talarforum.

»Läs mer...

Stina Oscarson - Vem platsar i laget Sverige?

Jag har just passerat en stor reklamskylt med Försäkringskassans pågående kampanj ”Laget Sverige” och går och funderar på vad det egentligen är man gör reklam för. För att inte tala om hur det kan komma sig att Försäkringskassan alls gör reklam. ”Vi bryr oss inte om hur sjuk du är” står det, ”vi bryr oss om din arbetsförmåga.”

»Läs hela artikeln...

Prestera ännu bättre och nå dina mål

Välkommen till Stora måldagen 2017 som genomförs för femte året i följd. Ett fullspäckat seminarieprogram som ger motivation, insikter och energi för att utveckla dina strategier, prestera ännu bättre och nå dina mål. Några av landets främsta talare och inspiratörer är på plats med sina bästa tips för en bra start på det nya året. 

När: Torsdag 19 januari 2016, kl 13.00-18.00, samt P&P Business Lounge 18.00-19.30
Plats: Stockholm City Conference Centre, Pelarsalen, Drottninggatan 71B

»Se hela programmet...

Jonas Hammarberg - Digitalisering – men vad innebär det mer konkret?

Den digitala transformationen. Med grundprincipen först förstå, därefter göra sig förstådd, bör varje ledare nu söka en bredare och djupare kunskap om digitaliseringen – för att därefter leda den framåt. Här och kommer det att handla om ledarskapet, som kommer genomgå en fundamental förändring de kommande åren.

Missa inte tillfället att ta del av Jonas Hammarberg frukostföreläsning
När: ons 25 jan Kaffe och smörgås 07.45 Föreläsning 08.15-09.15
Var: Talarforum, Norr Mälarstrand 6, Stockholm

»Läs mer...

Gustav Martner - Facebooks version av yttrandefriheten är ingen yttrandefrihet att tala om

Facebook är en enorm maktfaktor. 44 procent av alla amerikaner har det som sin huvudsakliga nyhetskälla och över hälften av alla svenskar använder Facebook dagligen. I åldersgruppen 18-25 använder 80 procent plattformen dagligen.

Gustav Martner förtydligar och förklarar att Facebook är censurerat. Facebooks version av yttrandefriheten är vad Facebook själva kallar community-regler och dessa är utformade för att ge maximal vinst till Facebooks ägare.

»Läs hela artikeln...

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2