Inspirationsbrev Jul/Nyår 2016

God jul - i år stödjer vi Rädda Barnen

I år skickar vi inga julkort, vi har istället valt att stötta Rädda Barnen i deras viktiga arbete.

Inför julledigheten ger vi dig Magnus Helgessons bok "Framgång lämnar spår"

Exklusiv julgåva - Vi på Talarforum ger dig Magnus Helgessons e-bok ”Framgång lämnar spår”. Det är inte bara Magnus senaste bok, det är framför allt ett effektivt hjälpmedel inom personlig utveckling, fylld med verktyg för att du ska kunna nå framgång.

VILKA AVGÖRANDE FAKTORER LEDER TILL FRAMGÅNG? Bästsäljaren "Framgång lämnar spår" är en välskriven samling framgångsrecept som går långt utanför vad man förväntar sig av en vanlig bok. Förutom att du kan läsa hur några av världens mest framgångsrika personer burit sig åt för att ta sig dit de är idag, får du i boken chansen att svara på samma frågor som framgångsrika människor ställer sig själva. Du lär dig även att uppfylla dina mål av rätt anledning.

Grundaren av Harrys pubar, Magnus Helgesson, hade vid 21 års ålder uppfyllt sitt mål att bli miljonär men han var olyckligare än någonsin. I den här boken ger han sig ut på jakt efter framgång som lämnat spår, för dig att ta efter.

"Det som har hjälpt mig mest är att titta på hur, vad och varför framgångsrika människor gör som de gör. Det är också därför jag skrivit den här boken, för att göra det enklare för dig att hitta rätt förebilder och ta efter deras metoder, beteenden och tankebanor. Framgång är inte svårt när man vet hur man ska tänka.

I sin bok "Framgång lämnar spår" har Magnus samlat 14 framgångsrika personer och positiva förebilder. Urvalet skedde från 503 intervjuer som han har gjort med framgångsrika personer.

Exklusiv version av ”Framgång lämnar spår”

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2