Paul Svensson

Stjärnkock med flera stora utmärkelser i bagaget

Paul Svensson syns ofta i TV-rutan där han lockar med förförisk matlagning. Han föreläser om hållbar mat, gastronomi och om mat för alla sinnen.

Paul Svensson är en av Sveriges stjärnkockar med över ett decenniums erfarenheter som kreativ ledare för toppkrogar som Bon Llock och F12. Han har även utmärkt sig med en femte plats i 2003 års kock-VM, Bocuse d’Or i Lyon, där de bästa kockarna träffas i tävlan för att utse de främsta matlagarna i världen. Paul har även figurerat som TV-kock för såväl finska som svensk TV. Paul Svensson arbetar även som professionell utbildare och föreläsare inom restaurangnäringen och för köksutvecklingen. Hans ämnen är mat, gastronomi, matfilosofi och trender, helhetsupplevelser, mat och service för alla sinnen, tävlingsmatlagning, att våga gå sin egen väg, dialogen mellan kund, leverantör och uppfödare/odlare, teambuilding, ledare eller chef, matvanor 2009 - var är vi på väg? "Matakuten" reflektioner gällande barnens skolmat och framtid.

Paul Svenssons styrka ligger i att han alltid stått kvar på golvet i alla olika verksamheter oavsett position eller uppdrag, vilket har gett honom en insikt i det värdefulla att bygga ett team som är mångfasetterat.

Pressbilder

Paul Svensson

Liknande profiler

Moderatorer som inspirerar

Föreläsare med ämnesexpertis

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });