Rådgivning

För rådgivning kan du kontakta oss via mail, telefon, chatt eller genom att boka ett personligt möte. I vårt samtal vågar vi både råda och avråda dig i beslutsfattandet för att du ska få bästa möjliga talare till ditt arrangemang. Det är alltid kostnadsfritt för dig i din kontakt med oss.

Rådgivning, support och inspiration av medarbetarna på Talarforum

Bokningsprocess

Matchning- Vi startar sökprocessen där vi söker i vår databas, i vårt erfarenhetsmaterial och konsulterar våra kollegor, allt för att hitta så rätt som möjligt. Vi kontaktar även potentiella kandidater som vi tror skulle passa ert evenemang.

Återkoppling - Du får återkoppling från oss med olika alternativ på talare/utbildare/experter/inspiratörer som vi diskuterar tillsammans. Om du vill gå vidare med ett alternativ hjälper vi dig med det praktiska kring kontraktsskrivande och avtal.

Förberedelser- Vi ser till att talaren är informerad om er och ert evenemang och återkopplar till er inför evenemanget, ni kan gå igenom önskemål och detaljer.

Genomförande- Talaren genomför uppdraget enligt era önskemål.

Utvärdering- Efter genomfört uppdrag utvärderar vi tillsammans resultatet, både talarens insats men även vår insats på Talarforum. Vi strävar ständigt efter att bli bättre och lyssnar gärna på våra kunder.

Vi hjälper dig hela vägen, med oss blir det enkelt att boka föreläsare.

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2