Om Talarforum

Störst i Norden på att förmedla föreläsare

För dig som kund är det en tidskrävande beslutsprocess att ta in extern kompetens. Därför kan vi med vår kunskap och erfarenhet effektivisera din planering från idé till genomförande. Det finns ett stort utbud på marknaden och vi både råder och avråder dig i ditt val av talare. I samarbetet med oss får du rätt kompetens och personlighet för ditt evenemang. Rätt externa röst utvecklar både människor och arbetsplatser samtidigt som det ger nya perspektiv och ny kunskap. Vid varje tillfälle anpassar föreläsarna sina upplägg utifrån sammanhang.

Talarforum är en oberoende talarförmedling med fokus på att hjälpa kunder att nå sina mål, lösa problem, möta utmaningar och bli framgångsrika.

Vi grundades 1995 och ingår i koncernen TF Group som finns i Skandinavien och Finland. Med Europas största kompetensnätverk levererar vi tusentals utbildare, experter, moderatorer, konferencierer, underhållare och inspiratörer varje år. För att du som kund ska få senaste uppdateringarna tittar vi på hundratals föreläsare och auditions varje år. Det gör att vi snabbare och enklare kan leverera rätt föreläsare till dig.

Att hitta rätt föreläsare blir enkelt, låt oss skapa de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas!

Boka föreläsare

När du bokar via Talarforum får du föreläsare utifrån dina förutsättningar. Våra rådgivare har breda nätverk med samlade erfarenheter och hjälper dig hela vägen från idé till genomförande. Med oss får du kvalitet och trygghet samtidigt som du sparar tid. Du når oss alltid via chatt, telefon och mail och behöver inte ha något färdigt koncept, ämne eller namn i tankarna.

Det kostar inte extra att boka en föreläsare via Talarforum. För att minska stressen att hitta talare hjälper vi dig utifrån budget, publik och arrangemang. Vi har föreläsare i varierande prisklasser, från ca 15 000 kr till över hundra tusen kr. Utifrån dina önskemål och krav söker vi igenom marknaden efter lämpliga kandidater. Vi kontrollerar tillgänglighet och datum för talaren och hanterar det administrativa samt ser till att den är förberedd och uppdaterad på ert specifika ämne och arrangemang.

Talargaranti

Tryggt och sparar dig tid

Vår talargaranti gör att du kan känna dig trygg med oss från början till slut. Vi ersätter föreläsare, som inte kan medverka pga. oförutsedda händelser som inställd trafik eller sjukdom, med likvärdiga talare. Dessa är då uppdaterade om vilka ni är, ert syfte och målet med uppdraget. Du får också direktkontakt med talaren ni anlitat för att stämma av innan evenemanget.

Varför boka en föreläsare?

Att anlita en föreläsare eller moderator förstärker budskapet och säkerställa att åhöraren tar till sig informationen. Föreläsaren genomför, utifrån era behov, föreläsningar, workshops eller längre utbildningsserier. Det kan handla om teambuildning, kommunikation, hälsa, digitalisering, psykisk ohälsa, inspiration m.m.

Föreläsare bokas både vid interna och externa evenemang och vidareutbildningar. Vanliga tillfällen är kick-off, ledningsgruppsmöte, produktlansering, julfest, utbildning, personalmöte och många, många fler.

Säkerställ att budskapet förmedlas på bästa sätt, ge organisationen en vitamininjektion och se till att det inte bara blir ännu ett möte - boka en extern föreläsare. Det samlar människor, underlättar kommunikation och tydliggör mål och riktning.

Vi hjälper dig hela vägen, med oss blir det enkelt att boka föreläsare.

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2