Tobias Degsell

Samarbete och kreativitet i en digital tidsålder

Tobias Degsell är en inspirerande och mycket erfaren föreläsare. Han har föreläst på många stora företag runt om i världen och har flera gånger blivit utsedd till bästa talare på stora konferenser.

Tobias Degsell har en bakgrund som curator på Nobelmuseet i Stockholm, han är expert på Nobelpristagare och kreativitet. Sedan 2010 har han rest jorden runt och predikat om betydelsen av kreativitet för företag, organisationer och universitet. 2016 lämnade Tobias sin anställning på museet. Idag hjälper Tobias företag och organisationer över hela världen både att tänka nytt, men också att agera nytt.

Kreativiteten finns i människans DNA. Om man jämför världen i dag med världen 1901 så är världen i dag fantastiskt mycket bättre. Men det betyder inte att det inte finns några problem kvar att lösa, snarare tvärtom.

Digitaliseringen förändrar samhället i grunden. Det går inte att lösa allt nytt med gamla lösningar. Vi behöver inte nya murar, vi behöver fler broar. Vi behöver fler människor som vågar tänka nytt, inte färre. Vi behöver människor som vill vara med och skapa framtiden.

Pressbilder

Liknande profiler

Organisation

Personlig utveckling

Kreativitet