Yvonne Lin

Medievärldens hälso- och träningsguru

Yvonne är hälsovetare och även världsmästarinna i fullkontakt kampsport. Hon är en sann fighter som får människor att vända motgång till framgång.

Yvonne Lin kan betecknas som medievärldens hälso- och träningsguru och hon är egen företagare sedan trettio år. Yvonne är hälsovetare med en Master i psykologi och en Magister i arbetsmiljö & hälsa i bagaget. Många känner henne också som världsmästarinna i fullkontakt kampsport. Hon är närkampsinstruktör och föredragshållare inom försvaret, det var också hon som introducerade aerobics i Sverige.

Yvonne Lin har under flera år verkat som Sveriges Televisions hälsoexpert i Godmorgonsoffan och haft sitt eget hälso- och träningsprogram i radio. Hon har skrivit nio böcker inom områdena hälsa och träning. Hon är en stark influencer och bloggare.

Yvonnes innehållsrika liv har en unik blandning med elitidrott i Kina till boende och arbete hos Jane Fonda i fashionabla Beverly Hills, samt inte minst forskning och undervisning i det forna Sovjetunionen.

Hennes styrka är hennes tvärvetenskapliga akademiska bakgrund och gedigna praktiska erfarenhet från rådgivning inom kost, träning och psykiskt välbefinnande. Hon kan anpassa innehåll till målgrupp på ett entusiasmerande sätt och levererar tips och lättnad snarare än pekpinnar. I föredraget Motivation, Mat & Motion kommer all hennes kunskap till sin rätt och som den fighter hon är får hon människor att växa och våga vara viktiga.

Aktuell just nu med föredrag om Det Ortorektiska Samhället där matfixering och träningshets gått över styr.

Pressbilder

Yvonne Lin

Liknande profiler

Underhållande föreläsare

Föreläsare med ämnesexpertis