Fotograf: Anna Sigvardsson

David Stiernholm

Skaffa superstruktur - Få mer tid över

Finns det ett botemedel mot stress, övertid och dubbelarbete? Om du frågar David Stiernholm, Sveriges enda struktör, är svaret ja.

I sina handfasta föreläsningar och utbildningar visar han hur du genom att organisera, fokusera och automatisera får mer tid över till det som är viktigt för dig och för verksamheten. David Stiernholm är struktör. Varje dag hjälper han människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Hans motto: allting kan göras enklare!

Du som lyssnar får superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. David lär dig att spendera din dyrbara tid på ett smart sätt, och lägga kraften på de uppgifter som verkligen är viktiga. Du kommer snart att upptäcka att struktur är befriande och roligt.

David Stiernholm arbetar sedan 2004 som struktör och föreläsare för organisationer, företag, universitet och högskolor. Hans uppdragsgivare är allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfas. Och de finns i nästan alla branscher – över hela landet. Han är även författare till den uppmärksammade boken "Klart! Bli superstrukturerad på 31 dagar". David har examen i ekonomi med inriktning på entreprenörskap från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, och har 1995-2003 arbetat inom handels- och tjänsteföretag som affärscontroller, it-chef och ställföreträdande vd.

Pressbilder

David Stiernholm

Fotograf: Anna Sigvardsson

Time Management/Effektivitet

Time Management/Effektivitet

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2