Fotograf: Carola Björk

Frida Boisen

Så blir du nummer ett i den digitala framtiden

Frida Boisen är en av Sveriges ledande digitala profiler. Med entusiasm och kunskap inspirerar hon människor och tar varje evenemang till en ny nivå.

Frida Boisen är programledare på TV3 för "Lyxfällan" och "Trolljägarna". Hon är en av landets mest efterfrågade talare och konferencier och är ständigt aktuell med sina uppmärksammade krönikor, böcker och som ledande digital expert. Hon brinner för berättande som berör – oavsett om det är på scen, i tv, i bok eller krönikor. Hon älskar att inspirera inom ämnen som digitalisering, sociala medier, jämställdhet och hållbar förändring. 2017 utsågs Frida till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till Årets digitala ledare, en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och till årets kvinnliga digitala influencer.

Hon är världsmästare på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco. Frida har varit chefredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna, Allt om Resor, vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands och digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Expressen. Hon är författare till böckerna "Digital Succé" och "Digital Passion" och Tidningen Fokus har utnämnt henne till en av Sveriges mäktigaste personer.

Kan bokas som: Konferencier, moderator, föreläsare, samtalsledare.

Föreläsningar:
Digital succé Häng med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning där Bonnierchefen Frida Boisen, världsmästaren i sociala medier, delar med sig av konkreta och effektiva tips på hur ni kan boosta era affärer med sociala medier.

Changeonomics I en tid av AI, där digitaliseringen och transformationen gav existerade affärsmodeller går fortfarande än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och din organisation på förändringarna som ni behöver göra?

Lyssna på Frida Boisen

Changeonomics

Vill du bli inbjuden?
I en tid av AI, där digitaliseringen och transformationen gav existerade affärsmodeller går fortfarande än någonsin, hur får du med dig dina medarbetare och din organisation på förändringarna som ni behöver göra? Frida Boisen är en av Sveriges ledande digitala profiler. Med entusiasm och kunskap inspirerar hon människor och tar varje evenemang till en ny nivå. Frida Boisen är programledare på TV3 för "Lyxfällan" och "Trolljägarna". 2017 utsågs Frida till Årets Branschpersonlighet på Sthlm Media Week, till Årets digitala ledare, en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och till årets kvinnliga digitala influencer. Frida har varit chefredaktör för GT/Expressen, ToppHälsa, Plaza Kvinna, Allt om Resor, vice VD och digital chef på Bonnier Magazines & Brands och digital strateg på Dagens industri, sociala medier-expert på SVT och krönikör på Expressen. https://www.talarforum.se/speakerimage/frida.boisen/1397/frida.boisen.jpg 0

Information

Vilka slags möten engagerar du talare till?

Tack för din anmälan.

Vad roligt att du är intresserad av föreläsningen. Cirka en vecka innan föreläsningen hör vi av oss för att bekräfta din plats. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Pressbilder

Artiklar

Frida Boisen

PR/Kommunikation

Försäljning

Varumärke

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });