Leila Söderholm

Inspiration till ett nytt och hälsosamt liv

Leila är en flitigt anlitad föreläsare med över 20 års erfarenhet av tränings och kost. Hon är tidningarna Amelias & Må Bra:s träningsexpert med svart bälte i inspiration.

Hälsan, kroppen och själen är något vi måste ta hand om mycket väl. Hur ska du tänka, äta och vad ska du träna? Det hjälper Leila Söderholm dig med. Med en energirik, rolig och varm ton skalar Leila av alla dina ursäkter. Fyller dig med motivation och massor av konkreta tips att ta med hem. Träning ska vara enkelt, effektivt och kunna utföras av alla och överallt, det är Leilas filosofi. Att det bara är fantasin som sätter gränser när det gäller träning, det kommer du att få bevis på. Leila har inspirerat allt från träningsovilliga och nybörjare till elitmotionärer att börja förändra sina liv och till bättre hälsa. Hennes föreläsningar genomsyras av humor och igenkänningsfaktorer samt ren glädje.

Leila är Amelias och MåBra:s Träningsexpert. Hon jobbar även med Tara och M-Magasin. På programmet vardagspuls i TV4 är Leila en fast medarbetare och träningsexpert. Leila driver även ett företag där hon med sitt kunniga team jobbar i projekt på olika företag för att förbättra hälsostatusen hos medarbetarna. Hon gör även mycket träningsresor, både egna och andras, och skriver artiklar för olika tidningar.

"Leila motiverade och inspirerade utöver det vanliga med sin sprudlande energi när hon talade om motivation och att komma igång med sin träning. På ett lekfullt, mycket visuellt och roligt sätt (med flera vardagliga och humoristiska exempel) beskrev Leila hur man kan gå till väga för att motivera sig själv och andra. Leila är oerhört peppande och mycket naturlig när hon står på scenen. Hon utstrålar en sprudlande energi och hon bjuder på sig själv och hennes många insikter och glada skratt." - Kerstin Broström, Eventchef på Bonnier

"Leila är briljant :) på riktigt!" - Mia Törnblom, efter MåBra-Turnén:

"Leila Söderholm är trebarnsmamman som tävlat i såväl streetracing som kanot. Som träningsexpert i TV4 har hon coachat hundratals människor till ett hälsosammare liv." Challe Lundholm, fd chefred på ToppHälsa

Pressbilder

Leila Söderholm

Liknande profiler