Sveriges coolaste landslag

Missade du den spännande och roliga dokumentären på SVT om Sveriges coolaste landslag? Lugn, på SVT-Play har fortfarande möjlighet att följa landslaget i minnessport fick två nya supertalanger och hur det dramatiskt ändrade både SM och landslagets träning inför VM. Dokumentären fokuserar såväl på dramatiken runt själva tävlingarna och VM, hur landslagsgruppen förändrades när nya talanger kom med samt på några av deltagarnas personliga utveckling.

Det är nog inte så många som vet att Sverige har ett landslag i minnessport. Tävlingarna går ut på att snabbt lära in mycket stora mängder information. Den med bästa minnet vinner.
I dokumentären Sveriges coolaste landslag lär vi känna personerna som utför dessa till synes övermänskliga prestationer och filmen skildrar lagets väg fram till VM i London 2012.
Vi får följa när Mattias Ribbing och de andra från svenska minneslandslaget reser runt i Europa under en tävlingssäsong. Under tävlingarna inför SM möter de oväntat den då bra 21 år gamla Jonas von Essen och Marwin Wallonius som förbundskaptenen Idriz Zogaj beskriver det som om svenska fotbollslandslaget hade fått in två nya Zlatan – på en gång. Detta leder till helt nya möjligheter för landslaget i säsongens stora final, VM i minne i London.
Sveriges coolaste landslag är en varm och humoristisk dokumentär om med- och motgångar hos ett gäng personer med ovanliga förmågor.

Mer om dokumentären Sveriges coolaste landslag på SVT.se

Hos oss på Talarforum kan du boka Mattias Ribbing, Jonas von Essen och Idriz Zogaj för föreläsningar.

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2