Vi lanserar nu Talarforum Akademi

Talarforum Akademi – Masterclass är en heltäckande utbildning för föreläsare och behandlar allt från presentationsteknik och storytelling till kroppsspråk, röst och scennärvaro. Allt för att föreläsare ska nå sin fulla potential.

Talarforum Akademi – Masterclass en utbildning för föreläsare.

- Det finns stor efterfrågan på en utbildning från vårt nätverk och vi är stolta över att nu kunna erbjuda talare denna Masterclass. Utbildningen bidrar även till att vi kan leverera ännu bättre föreläsare till våra kunder, säger Eva Rosenfeld ansvarig för Talarforum Akademi.

- Tanken är att utveckla konceptet ytterligare och erbjuda en utbildning till företagsledare, konsulter och andra personer i näringslivet som presenterar mycket och har ett behov av att utvecklas och bli bättre på att tala. Mer information om den utbildningen kommer i höst, säger Klaus Carlander, ansvarig för Talarforum Akademi.

Läs mer om Talarforum Akademi – Masterclass eller kontakta oss så berättar vi mer, akademi@talarforum.se.

Kontaktpersoner:
eva.rosenfeld@talarforum.se, tel: 08-54653531,
klaus.carlander@talarforum.se, tel: 08-54553508

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2