Fotograf: Robert Eldrim

Carin da Silva

Konfrencier & moderator

Carin da Silva är programledare, musikalartist, sångare och dansare. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4:s succéprogram Let’s dance

Carin kan bokas som konferencier, moderator, programledare, dansinstruktör, musikalartist, skådespelerska, film/tv-medverkan.

Redan som 7-åring visste Carin att hon ville stå på scen när hon blev stor. Och så blev det! Carin började med 10-dans som 8-åring och tog flera SM-guld och var med och representerade Sverige i EM och VM flera gånger.

När det var dags att börja gymnasiet valde hon musikalgymnasium och sen även musikalutbildningen på Balettakademien i Göteborg. Vi lärde känna henne när hon var med som en av de professionella dansarna i TV4:s succéprogram Let’s dance 2006-2008. Vi har sett henne som Hallåa på TV4, programledare för Förkväll, AdamLive och Kändishoppet på TV3.

Hon står ofta och gärna som konferencier på allt ifrån stora arenor till mindre företagsgig. Med en kombination av sång, dans, teater och förmågan att fånga en publik är Carin väldigt formbar och passar därför för det mesta.

Pressbilder

Carin da Silva

Liknande profiler

Modererander företatagsledare

Roliga konferencierer

Målsättning

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });