Speak for Change

För allas lika värde

Ge bort en julklapp som gör skillnad.

En galakväll full av inspiration och nya insikter den 14 januari kl. 18.00 öppnar dörrarna på Berns (kl. 19.00 startar galan).
Utifrån budskapet - allas lika värde - delar några av Sveriges främsta föreläsare med sig av historier och kunskap som berör och bryter fördomar. Detta är en del i arbetet mot ett jämlikt samhälle utan hot och hat.

Köp dina biljetter här

Biljettpriset är 325 kr och alla intäkter går oavkortat till stiftelsen Make Equal som arbetar för ett jämlikt samhälle genom opinionsbildning och utbildning.

En stor del av vårt dagliga arbete på Talarforum handlar om att utbilda, utveckla och inspirera privatpersoner och organisationer inom olika ämnen via alla föreläsare, utbildare och moderatorer som vi samarbetar med. Som en förlängning av vårt dagliga arbete att påverka har vi valt att starta konceptet Speak for Change – för allas lika värde. Starskottet kommer vara en välgörenhetsgala som vi gör i samarbete med Berns för att lyfta frågan om allas lika värde och minska hat och hot i samhället.

På scen att inspirera och utbilda har vi fantastiska föreläsare och en moderator som vi är stolta över att samarbeta med i denna viktiga fråga. Alexandra Pascalidou, Pär Johansson, Nisha Besara, SaraClaes Schmidt, Jan Scherman och Christina Rickardsson kommer samtliga belysa frågan om allas lika värde från olika vinklar.

Den 14 januari kl 19.00 (insläpp från kl. 18.00) är vår ambition att vi tillsammans ska bidra till att minska hat och hot och att vårt samhälle ska vara en plats för alla.

All förändring börjar någonstans – boka biljetter till anställda, kompisarna eller familjen och låt förändringen börja här. Boka biljetter och var med och gör skillnad.

Åldersgräns 18 år.

Alexandra Pascalidou

Författare, journalist och programledare som trots upprepade hot och hat kämpar för mänskliga rättigheter och allas lika värde.

Jan Scherman

Diversearbetare i media, debattör, producent tv-serien Länge Leve Demokratin och tidigare VD TV4.

Nisha Besara

Statsvetare, skribent och mycket efterfrågad moderator inom ämnen som jämställdhet och mångfald. Hon har lång erfarenhet inom politik och kultur.

Pär Johansson

Grundare av Glada Hudik-teatern där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare agerar sida vid sida.

Christina Rickardsson

Född i en grotta, uppväxt i Brasiliens favelor och adopterad till Norrland. Föreläser om integration, mångfald och sin livsresa.

SaraClaes Schmidt

F.d. marknadschef som blev känd över landet när han ”kom ut” som transvestit. Föreläser om normer och fördomar.

Speak for change är ett samarbete mellan Talarforum och Berns salonger, för att bidra till jämlikhet och allas lika värde. Vi vill att företag och privatpersoner ser detta som en del i arbetet med värdegrund samtidigt som de gör skillnad.

Make Equal gör vad de heter. De är en lösningsfokuserad röst i debatten och har via kampanjer nått över 100 miljoner personer världen över med sitt budskap. Några exempel är framgångsrika satsningar så som Fatta, Killmiddag, #ochjagprotesterade och boken ”Allt vi inte pratar om”. De arbetar också med utbildningar och tjänster för att fler ska få verktyg och handfasta metoder för att lyckas med sitt jämlikhetsarbete.

Make Equal är en icke-vinstdrivande insamlingsstiftelse, vilket innebär att allt eventuellt överskott återinvesteras i stiftelsen och dess arbete.

Köp dina biljetter här

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun