Linus Forsberg - Hur du bygger en vinnarkultur

Frågor inför finalen på Talarforum Talang 2019

Hur kändes det när du fick beskedet att du gått till final?

Det var en enorm glädje och stolthet att få det beskedet. Det första jag gjorde var att skrika "YEEES!" och sträcka armarna upp i luften framför min mamma. Hon var inte riktigt med på vad som hände!

Varför sökte du till Talarforum Talang?

Det är ganska simpelt. Mitt mål är att bli världens bästa föreläsare och på så vis inspirera andra. Då min stora passion och drivkraft i livet är att se både mig själv, men framförallt andra utvecklas.

Berätta gärna lite mer om dig själv.

På fritiden är jag ishockeytränare för ett juniorlag och ishockey är ett stort intresse. Annars är jag en extremt nyfiken människa som hela tiden är på jakt efter nya kunskaper och hitta samband mellan punkt A/B. Har en förmåga att nörda ner mig i saker som kan verka helt ointressanta men för att sedan koppla ihop det med något helt annat. Ett av de största (om inte det största) området jag gillar är människor och hur vi fungerar tillsammans.

Varför började du föreläsa?

Jag älskar verkligen att föreläsa, leda andra till utveckling och att förmedla kunskap. Det känns i hela kroppen att det är mitt "kall". Nu har jag knappt börjat min karriär som föreläsare, men det är det jag vill försörja mig som.

Vad vill du att publiken får med sig efter din föreläsning?

Att vi är som starkast enade och tillsammans. Utöver det hoppas jag att de får en hel del nya insikter och att de känner en inspiration till att utföra dem.

Vad innebär föreläsaryrket för dig?

Det innebär lycka, glädje och utveckling. Att få göra det du älskar, att få inspirera andra och att få leva som föreläsare är en dröm.

Vad inspireras du av?

Jag inspireras av människor som vågar vara sig själva, vågar tro på det de gör och de som går sin väg mot sina mål. Samtidigt som du har en ödmjuk syn till omvärlden och vågar tänka utanför den världskända boxen.

Linus Forsbergs bidrag till Talarforum Talang

Linus Forsbergs bidrag till Talarforum Talang 2019...

» Tillbaka till alla finalisterna

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2