Sjukt stressad - ny föreläsning

Anna Bennich Karlstedt

För ni på ett enkelt och effektivt sätt ska kunna arbeta löpande med personalutveckling har Talarforum startat appen Insikt. Sveriges främsta föreläsare och experter behandlar ämnen som förändring, ledarskap, kommunikation och mycket mer.

Anna Bennich Karlstedt, leg psykolog, är nu i Insikt och föreläser om stress och livsstilsfrågor. I föreläsningen sjukt stressad fokuserar hon på att stress i många fall inte är dåligt utan det som är farligt är när återhämtningen uteblir och stressen blir långvarig. Hon ger även insikter i vilka som är dina stressbeteenden? Kan återhämtning vara aktiv? Behöver det ta lång tid att komma igen? Hur säkerställer du att du har en kontinuerlig återhämtning? Viktiga insikter i vårt allt mer stressade samhälle.

Varför ska man lyssna på Insikt?
Det är ett jättebra koncept, eftersom vi människor verkligen har ökat lyssnadet den senaste tiden. Den trenden verkar vara här för att stanna. Att ge sig själv en dos kunskap på tåget, bussen eller hemma när man lagar mat blir enkelt och tillgängligt för många.

Varför finns du med i appen Insikt?
För att jag gillar den själv. Jag tycker det är toppen att det går att få små talks i föreläsningsform. Utbudet är stort och vi hinner ju inte gå på alla föreläsningar vi kanske skulle önska. Att kunna ta del av en mini-variant av dem på det här sättet är toppen!

Anna Bennich Karlstedt - sjukt stressad

Vad är den största nyttan för företag att använda sig av tjänsten?
Människor gillar lättillgängliga saker som inte tar för mycket tid. Människor är dessutom olika - det här är en möjlighet att erbjuda något som passar i stort sett alla. Dessutom innebär föreläsningarna ökad kunskap, och förståelse för sakers väsen brukar båda gott för ökad trivsel, bra samtalsämnen och diskussioner på arbetsplatserna.

Vad handlar din föreläsning om och varför är den bra att lyssna på?
Min föreläsning handlar om stress och hur vi kan förhålla oss på bästa sätt i denna tidssparandets era. Paradoxalt kanske att paketera den i ett väldigt tidseffektivt format, haha. Men det handlar ju till viss del om anpassning till hur vi har det nu, i detta vårt effektivitetsromantiserande samhälle. Hur hanterar det vi inte kan förändra? Det försöker jag resonera lite om. God lyssning!

Anna Bennich Karlstedt är leg psykolog och startade sin karriär inom Företagshälsovården. Det Anna är mest känd för är hennes föreläsningar på teman som stress, livsstilsfrågor och work-life balance och du har säkert sett henne i någon av TV-sofforna talades om just detta. Anna beskriver stress som i många fall något positivt. Utebliven återhämtning under längre tid däremot kan vara mycket destruktivt. Det finns tydliga symtom på att man missat återhämtningen som t.ex. högt blodtryck, sömnsvårigheter, yrsel, domningar, spända muskler, magproblem, halsbränna, lågt immunförsvar, minnesluckor och koncentrationssvårigheter. Frågor som Anna tar upp i föreläsningen är bl.a. – Vilka är dina stressbeteenden? Kan återhämtning vara aktiv? Behöver det ta lång tid att komma igen? Hur säkerställer du att du har en kontinuerlig återhämtning?

Personalutbildning – när och var du vill med Talarforum Insikt

För att företag och organisationer på ett enkelt och effektivt sätt ska kunna arbeta löpande med personalutveckling har Talarforum startat appen Insikt. Sveriges främsta föreläsare och experter är samlade och behandlar ämnen som mål, förändring, ledarskap, kommunikation, samarbete m.m.
Personalutbildning – när du vill, var du vill, hur ofta du vill med Talarforum Insikt.

Ett sätt att arbeta med appen är att välja ut en föreläsning att lyssna på individuellt för att sedan diskutera i grupp och göra de tillhörande fördjupande frågorna. Alla blir involverade och kan genom diskussioner komma fram till hur det ska appliceras på den egna verksamheten. Säger Joakim Hibell, projektledare för Talarforum Insikt.

Personalutvecklingen blir enkel, tillgängligt och på dina villkor. Låt Insikt bli en del i din personalutveckling. Motiverad personal är bland det viktigaste en framgångsrik organisation har!

Vill du veta mer om Insikt och hur ditt företag kan arbeta med appen?
Läs mer om insikt: talarforum.se/insikt och kontakta oss på insikt@talarforum.se eller 08-545 535 00.

Några av våra kunder om oss

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2