Har du bokat underhållare till årets julfest?

Inför årets julfest och kickoff finns enormt många spännande och annorlunda alternativ att välja på.

Vad sägs om att ta hjälp av en måltidsexpert som Paul Svensson eller Carl-Jan Granqvist? Om det sen har blivit för mycket julmat så skulle det kanske passa med ett träningspass eller en brottningsmatch med Musse Hasselvall?

Vad sägs om musikunderhållning i världsklass med en artist som Jill Johnson? Låt kollegorna prova på körsång med Mi Ridell, Anna-Lotta Larsson eller Putte Nelsson.
Antikexperten Peder Lamm kan värdera kollegornas medhavda föremål på julfesten. Peder kan även lära ut lite klassisk vett & etikett innan julbordet. Författare som Bob Hansson och Björn Ranelid delar gärna med sig av sina tankar om julen.

Varför inte låta en känd programledare ta hand om julfesten? Några förslag är Jan Bylund, Erik & Mackan, Marie Serneholt, Linda Nyberg, Rickard Sjöberg, Ebba von Sydow, Petra Mede och Filip & Fredrik.
Ståuppkomiker är alltid uppskattade. Några av de populäraste är Al Pitcher (årets komiker 2011), Zinat Pirzadeh, Adde Malmberg och Martin Lagos (årets nykomling 2011).  
Vi har även många spännande alternativ när det gäller riktigt bra trolleriunderhållning. Några förslag är Brynolf & Ljung, Michael Halvarson, John Houdi, Gaston, och John Henry 2 Funny. I en liknande genre finns även fantastiska tankeläsare som Lars-Peter Loeld och Micke Askernäs.
Vill du ha en DJ som höjer tempot på dansgolvet? Några av de mer namnkunniga är Dogge Doggelito, Kitty Jutbring och Claes Clabbe af Geijerstam.


Det här är bara några förslag. Kontakta oss på 08-545 535 00 info@talarforum.se så hjälper vi dig att hitta rätt koncept för din julfest, kickoff, eller konferens.

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2