Peter Foppa Forsberg

Drivkraften att lyckas och kärleken till sporten

Ett exlusivt möte med Peter Forsberg - en av Sveriges största hockeyspelare genom tiderna.

Följ med på en svindlande resa från knattelaget i Ö-vik till dubbla OS-guld och Hall of Fame i NHL.
Som miljoner tittare har sett i OS-sändningarna på Kanal 5 och Mästarnas Mästare på SVT har Peter Forsberg förmågan att fängsla åhörarna med sina unika berättelser från elitidrottens innersta kärna.

Som en röd tråd genom framförandet går drivkraften att lyckas och kärleken till sporten. De klassiska OS-gulden i Lillehammer och Turin framkallar gåshud även hos den som inte är idrottsintresserad. Peter tar även upp svårigheterna i form av oändliga skador och hur han fann motivationen att fortsätta när det såg som mörkast ut. "Foppa" ger också, via humoristiska anekdoter från sin dekorerade karriär, åhörarna nycklar till att nå framgång privat eller i jobbet genom att dela med sig av de tankemodeller som han använde sig av för att bli en av världens största idrottsmän.

Med den prisade sportjournalisten och dokumentärfilmaren Jens Lind som intervjuare, får vi uppleva några av höjdpunkterna i svensk idrottshistoria.

Missa inte chansen att möta en världsartist som tackar laget, gruppen och ett konstant driv att vilja vinna för sina framgångar.

Pressbilder

Artiklar

Peter Foppa Forsberg

Liknande profiler

Medarbetare & Team

Målsättning

Föreläsare som drar publik