Här är Sveriges bästa talare – Vinnarna av Årets Talare

Den stjärnspäckade Talargalan på Södra Teatern blev en succékväll där Talarforum stod för värdskapet. Vinnarna av branschpriset är Ami Hemviken – Årets Talare Kvinna, Petter Askergren – Årets Talare Man, Rickard Olsson – Årets Talare Moderator, Christina Rickardsson – Årets Talare Genombrott. Under kvällen delade även Talarforum ut ett hederspris till Pär Johansson.

Kvällen bjöd på ett kändistätt mingel bestående av bland annat Sveriges absoluta toppar av föreläsare, moderatorer och kända medieprofiler. Julia Bendelin stod som moderator för kvällen och Tobias Degsell höll en kort föreläsning innan det var dags för kvällens höjdpunkt, att utse vinnarna av Årets Talare. Priset som delades ut för 12e året i rad delades ut i kategorierna kvinna, man, moderator och genombrott. Närmare 20 000 personer har tillsammans med en jury samt kundutvärderingar varit med och röstat fram årets vinnare. Även ett hederpris delades ut under kvällen.

Läs motiveringarna och mer om vinnarna.

Talargalan startade för att höja statusen på det talade ordet och framförallt uppmärksamma Sveriges främsta talare. Huvudsyftet är att lyfta fram och prisa de absolut bästa. Talare sprider kunskap genom inspiration, vilket är ett utmärkt redskap för att stärka verksamheter, grupper eller individer. Kunskap utvecklar och skapar framgång vilket vi tycker ska uppmärksammas, säger Fredrik Sjöholm Senior Talent Director på Talarforum.

Tidigare vinnare:

Elaine Eksvärd 2016 – Kvinna
Robert Karjel 2016 – Man
Titti Schultz 2016 – Moderator
Tobias Karlsson 2016 – Genombrott
Fredrik Reinfeldt 2016 - Hederspris

Olof Röhlander 2015 – Man
Christina Stielli 2015 – Kvinna
Jenny Strömstedt 2015 – Moderator
Andreas Ekström 2015 – Genombrott
Stefan Hyttfors 2014 – Man
Christina Stielli 2014 – Kvinna
Gabriella Ahlström 2014 – Moderator
Milad Mohammadi 2014 – Genombrott
Paolo Roberto 2013 – Man
Annika Östberg 2013 – Kvinna
Ellinor Persson 2013 – Moderator
Robert Karjel 2013 – Genombrott
Hans Blix 2013 – Hederspris
Colin Moon 2012 – Man
Mia Törnblom 2012 – Kvinna
Katarina Hultling 2012 – Moderator
Stefan Hyttfors 2012 – Genombrott
Olof Röhlander 2011
Jörgen Oom 2010
Magnus Lindkvist 2009
Björn Söderberg 2008
Rune Larsson 2007
Nisse Simonson 2006

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2